اورانج كريم بورليه

Sunday, August 1, 2010


اورانج كريم بورليه 

الطريقه اخلط الفانيليا مع السكر مع اصفر بيض+جزء من الفريش كريم لاحل به السكرثم
اضع الجزء المتبقي من الفريش كريم في حمام مائي واول ما يغلي اضيف عليه سرسوب خفيف من خليط البيض وبعدين اضرب بالمضرب السلك حتي يتماسك الخليط ويعمل معايا عرق 
وبعدين يبشر البرتقال بشر خشن
اقشر البرتقال وانزع الجلد منه وبعدين استخلص فيليه البرتقال صف صف ويوضع في قالب بيركس
اضع بشر البرتقال علي الخليط اذا ظل علي الوجه ولم يسقط يدل علي نجاح الخفق ويصب في قالب بيركس فوق فيليه البرتقال ويترك حتي يبرد تماما ويدخل الثلاجه ثم اضع علي الوجه سكر بني ويدخل الفرن لياخد جرتان اي لون ذهبي 

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger