الكباب والكفته على الطريقه المصري

Monday, October 11, 2010


نجيب اللحم المراد شويه ويفضل الضانى الصغير
لعمل الكباب
وكذا اللحم المفروم ونااااااعم وبه نسبة دهن معقوله


طبعا كفته السيخ ممكن تفك لاكن


اتبعى خطواتى وتعليماتى وهتضبط بعون الله تعالى مضبوطه
ولا انكر انى جربتها اكثر من مرة حتى تظبط معى
وها هو اللحم مقطع صغير وايضا به نسبة دهن وكذا اللحم المفروم والدهن للكفته والخلطه البسيطه جدا للشوى وهى البصل المفروم ناعم مع فلفل اسود وبهار لحم مشكل وملح طبعا ونفرم الكلام ده فى مفرمه او الكبه ---وتكون ناعمه او نجيب سيخ ويكون



السيخ عريض كلما كان افضل وكانت النتيجه افضل لشوى الكفته بذات حتى لا تبرم وتنضج من الداخل جيدا

وتشوى فى شوايه كهربا او فحم ونقلب طبعا كل شويه الاسياخ عشان مش تتحرق وبالف هنا‬

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger