نجيب اللحم المراد شويه ويفضل الضانى الصغير
لعمل الكباب
وكذا اللحم المفروم ونااااااعم وبه نسبة دهن معقوله
طبعا كفته السيخ ممكن تفك لاكن
اتبعى خطواتى وتعليماتى وهتضبط بعون الله تعالى مضبوطه
ولا انكر انى جربتها اكثر من مرة حتى تظبط معى
وها هو اللحم مقطع صغير وايضا به نسبة دهن وكذا اللحم المفروم والدهن للكفته والخلطه البسيطه جدا للشوى وهى البصل المفروم ناعم مع فلفل اسود وبهار لحم مشكل وملح طبعا ونفرم الكلام ده فى مفرمه او الكبه ---وتكون ناعمه او نجيب سيخ ويكون
السيخ عريض كلما كان افضل وكانت النتيجه افضل لشوى الكفته بذات حتى لا تبرم وتنضج من الداخل جيدا
وتشوى فى شوايه كهربا او فحم ونقلب طبعا كل شويه الاسياخ عشان مش تتحرق وبالف هنا
لعمل الكباب
وكذا اللحم المفروم ونااااااعم وبه نسبة دهن معقوله
طبعا كفته السيخ ممكن تفك لاكن
اتبعى خطواتى وتعليماتى وهتضبط بعون الله تعالى مضبوطه
ولا انكر انى جربتها اكثر من مرة حتى تظبط معى
وها هو اللحم مقطع صغير وايضا به نسبة دهن وكذا اللحم المفروم والدهن للكفته والخلطه البسيطه جدا للشوى وهى البصل المفروم ناعم مع فلفل اسود وبهار لحم مشكل وملح طبعا ونفرم الكلام ده فى مفرمه او الكبه ---وتكون ناعمه او نجيب سيخ ويكون
السيخ عريض كلما كان افضل وكانت النتيجه افضل لشوى الكفته بذات حتى لا تبرم وتنضج من الداخل جيدا
وتشوى فى شوايه كهربا او فحم ونقلب طبعا كل شويه الاسياخ عشان مش تتحرق وبالف هنا
0 comments:
Post a Comment