نصيحة حلوة كتير لعمل ستيك مقلى
والوصفة دى خدتها من موقع فرنساوى
الارشالية وهى بديل البقسماط
خبز ابيض وطبعا المقصود الفينو ويكون طرى يضرب فى الكبه مع الزعتر والبقدونس ومسحوق التوم او فصين توم مع ملح وفلفل وتتبل بيه اللحمه بطريقه الكبس
هيكون عندنا طبقه روعه على ستيك مقرمشه وفى نفس الوقت اللحمه هتكون طريه ومش ناشفه كمان ياريت مش نرقق او اللحمه عشان مش تنشف
والوصفة دى خدتها من موقع فرنساوى
الارشالية وهى بديل البقسماط
خبز ابيض وطبعا المقصود الفينو ويكون طرى يضرب فى الكبه مع الزعتر والبقدونس ومسحوق التوم او فصين توم مع ملح وفلفل وتتبل بيه اللحمه بطريقه الكبس
هيكون عندنا طبقه روعه على ستيك مقرمشه وفى نفس الوقت اللحمه هتكون طريه ومش ناشفه كمان ياريت مش نرقق او اللحمه عشان مش تنشف
0 comments:
Post a Comment