نصيحة لعمل ستيك مقلى

Tuesday, March 29, 2011


نصيحة حلوة كتير لعمل ستيك مقلى
والوصفة دى خدتها من موقع فرنساوى
الارشالية وهى بديل البقسماط
خبز ابيض وطبعا المقصود الفينو ويكون طرى يضرب فى الكبه مع الزعتر والبقدونس ومسحوق التوم او فصين توم مع ملح وفلفل وتتبل بيه اللحمه بطريقه الكبس
هيكون عندنا طبقه روعه على ستيك مقرمشه وفى نفس الوقت اللحمه هتكون طريه ومش ناشفه كمان ياريت مش نرقق او اللحمه عشان مش تنشف

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger