Nut Chocolate Cake : كيك الشكولا مع المكسرات

Friday, October 8, 2010


المقادير:
 
3/4 كوب زيت
3/4 كوب ماء
1 1/2 كوب سكر
4 بيضه
كيس فانيليا
1 3/4 كوب دقيق
1/4 كوب كاكاو
كيس بيكينج بودر
1/4 ملعقه ملح


الوصفة:
 
نحط كل المكونات على بعض ما عاد ( الدقيق والبيكينج بودر والكاكاو)
ويتم ضربهه كويس بالمضرب الكهربائى
وبعد كده نخلك الدقيق+ الكاكاو + البيكينج بودر
ونحطهم على ما سبق ونضربهم بالمضرب
ونجيب حلة الكيك وندهنها سمن ونبطنها بالدقيق ونحط الكيكه فيها وندخلها الفرن بس الفرن نسخنه ابل ما نحط الكيكه بربع ساعه
نحط الكيكه فى الرف اللى فى النصف ودرجة حراره 180
لمدة 45 دقيقه
ولما تخرج نكون مسيحين شكولاته ونحطها عليها ونزينها ببندق مجروش او لوز او فسدق او سدانى زى ما تحبوا وباللهنا والشفا من مطبخى



Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger