طريقة عمل بسبوسة

Sunday, August 1, 2010


 المقادير بالكوب 1 نصف كيلو سميد 2ربع كوب جوز هند 3 نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر ونخلطهم مع بعض بالمعلقة دى اول خطوة وبعدين نجيب تلت ربع كوب سكر وتلت ربع كوب مية ونصف كوب سمنة طرية ونصف كوب عسل تقيل اللى بنستخدمه فى سقى الحلويات ونخلط المقادير التانية دى مع بعض بالمعلقة ثم نضيفهم لخليط السميد السابق وبعدين ندهن الصينية ونفردها فيها ونبل ايدينا بالمية ونساوى الوش ونحطها بالفرن على درجة حرارة 180 لمدة نصف ساعة تقريبا وبعد كدة تسقى وهى ساخنة بشراب خفيف ساخن ومقاديره2كوب سكر 2كوب مية ونصف ليمونة
Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger