بس ملاحظه الي ما عنده هافي كريم بقدر يضع --- ديريم ويب مع حليب بارد

بنفصل الصفار عن البياض وبنوخذ فقط --- الصفار ----وبنخفقه جيدااااا مع السكر البودره لحتي يكون كريمه قطنية ثم نضع الفانيلا عليه ونتركه على جنب

الان بوعاء اخر نخفق الهافي كريم مع الحليب وماء الورد او الزهر اختياري
افضل الفانيليا مع بشر لمون او برتقال خفيف جدا

بنضع كل المقادير سوا --- وبنغلف صينيه او اي وعاء اختياري ببلاستيك وبنصبه ---- ونضعه بالفريزر لمده ساعه كامل

بعد ساعه نخرجه ونضع عليه االفراوله او التوت الاحمر او الفريز او اى فاكهه متاحه قطع مانجو موز اى نوع موجود والفستق
الحلبي ---- وبنرجعه بالثلاجه لمده 8 ساعات حتي يتماسك
بعد 8 ساعات يقطع كده النتيجه النهائيه للايس كريم
ملاحظه بعد اخراجه من الفريزر يترك بالثلاجه 20 دقيقه حتي يسهل تقطيعه

ممكن نضيفه فى كاس تقديم مع نوع تانى وعليه فواكه وشوكولا مبشور ومكسرات وبسكوت
0 comments:
Post a Comment