سمك وجمبرى كرسبى

Monday, August 2, 2010




 

المقادير
500جرام سمك فيليه
500جرام جمبرى
ثوم،ملح،كمون،خل،ليمون

الطريقة:
نضرب الثوم والملح والكمون واليمون والخل فى الخلاط
ننقع السمك والجمبرى لمدة 30دقيقة
نحط السمك والجمبرى فى الدقيق لمدة15دقيق
نجهز طاسة ويكون فيها زيت غزير وساخن
نحهز بولة فيها شوية مياه
قبل منقلى السمك نغمسه ثانية فى المياة وبعدين فى الزيت
كده يطلع معاكى كرسبى
Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger