شوربة سى فود بالكريمة

Sunday, August 22, 2010


seafood cream soup

طريقة عمل شوربة سى فود بالكريمة

المقادير

نصف كيلو جمبرى مقشر

 نصف كيلو كاليمارى مقطع قطع

كيلو سمك فليه مقطع

كيلو كابوريا أو عدد 6 وحدات نظيفه ومنزوعه الغطاء

 نصف كيلو جندوفلي منقوع في شويه مايه علشان ننزل الرمله منه 

بصله كبيره

كرفس

 مستكه

حبهان

كوب حليب كبيره

 نصف كوب كريمه لباني
زبده ملح فلفل 

اربع كوب ماء كبيره

الطريقه

نحضر حله بنت حلال )ونضع فيها الماء علي النار وعند بدايه الغليان نضع البصله والحبهان وممكن ورق اللورا والمستكه وعند الغليان ياحبايبئ نهدى النار ونضع الحليب وعندما يغلي نضع السي فود بالترتيب التالي الكاليمارى وبعد شويه تقريبا دقيقتين نضع الكابوريا وبعد دقيقتين نضع الجمبرى والجندوفلي وأخر حاجه السمك لآنه مابيستحملش ونضع الملح والفلفل حسب رغبتك ونتركها 5 دقائق تغلي وقبل مانطفى عليها النار نضع الكريمه اللباني ثم الكرفس وأخيرا الزبده واطفي النار وبكده تكون شوربتك جاهزه وعند التقديم نضع شويه كرفس علي وجه الطبق

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger