
المقادير:
--------
• 1 كيلو وراك دجاج مخلية ومقدعة مكعبات
• بصلة مبشورة
• ملح وفلفل
• بصل مقطع مكعبات
• طماطم مقطعة مكعبات
• فلفل ألوان مقطع مكعبات
• ملعقة صغيرة مستردة
• 2 ملعقة كبيرة زيت عباد أو زيت زيتون
• بهار فراخ
• أسياخ للشوي
✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿
الطريقة:
--------
• تنقع وراك الدجاج المقطعة مكعبات في خليط التتبيل (الملح، الفلفل، البصلة المبشورة، المستردة، بهار الفراخ، زيت العباد).
• يترك في الثلاجة لمدة 6 ساعات
• يوضع في الأسياخ مكعبات من الفراخ والفلفل الألوان والبصل والطماطم بالتبادل.
• يوضع على شواية فوق البوتجاز أو شواية كهربائية ويقلب من حين لآخر حتى تمام النضج ويقدم.
(✿◠‿◠) و بالهنا و الشف
--------
• 1 كيلو وراك دجاج مخلية ومقدعة مكعبات
• بصلة مبشورة
• ملح وفلفل
• بصل مقطع مكعبات
• طماطم مقطعة مكعبات
• فلفل ألوان مقطع مكعبات
• ملعقة صغيرة مستردة
• 2 ملعقة كبيرة زيت عباد أو زيت زيتون
• بهار فراخ
• أسياخ للشوي
✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿
الطريقة:
--------
• تنقع وراك الدجاج المقطعة مكعبات في خليط التتبيل (الملح، الفلفل، البصلة المبشورة، المستردة، بهار الفراخ، زيت العباد).
• يترك في الثلاجة لمدة 6 ساعات
• يوضع في الأسياخ مكعبات من الفراخ والفلفل الألوان والبصل والطماطم بالتبادل.
• يوضع على شواية فوق البوتجاز أو شواية كهربائية ويقلب من حين لآخر حتى تمام النضج ويقدم.
(✿◠‿◠) و بالهنا و الشف
0 comments:
Post a Comment