شيش طاووق :: شيف حبيبة

Monday, August 30, 2010


المقادير:
--------

• 1 كيلو وراك دجاج مخلية ومقدعة مكعبات

• بصلة مبشورة

• ملح وفلفل

• بصل مقطع مكعبات

• طماطم مقطعة مكعبات

• فلفل ألوان مقطع مكعبات

• ملعقة صغيرة مستردة

• 2 ملعقة كبيرة زيت عباد أو زيت زيتون

• بهار فراخ

• أسياخ للشوي

✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿

الطريقة:
--------

• تنقع وراك الدجاج المقطعة مكعبات في خليط التتبيل (الملح، الفلفل، البصلة المبشورة، المستردة، بهار الفراخ، زيت العباد).

• يترك في الثلاجة لمدة 6 ساعات

• يوضع في الأسياخ مكعبات من الفراخ والفلفل الألوان والبصل والطماطم بالتبادل.

• يوضع على شواية فوق البوتجاز أو شواية كهربائية ويقلب من حين لآخر حتى تمام النضج ويقدم.

(✿◠‿◠) و بالهنا و الشف

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger