فراخ بالزيتون للشيف حسن

Monday, August 2, 2010


المقادير:
دجاجة ،كركم او كارى ،ثوم ،بصل ،زيسون اخضر مخلى ،طماطم فريش ،طماطم بوريه ،كزبرا خضرا

الطريقة:
نجهز حلة على النار وفيها مادة دهنيه ونضيف البصل والثوم
نخلى الفرجة من الجلد والعظم وممكن من الجلد فقط ونقطعها
نضيف الفراخ على النار ونضيف الطماطم الفريشوالكزبرة
نضيف الطماطم البوريه مع قليل من الماء
يقطع الزيتون ويضاف على المقدار
يضاف التوابل ولا يضاف ملح لان الزيتون مالح
نسبها على النار واذا احتاجت ماء نزودها لحد ماتستوى
وبالهنا والشفا

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger