بيتيفور الشيف حسن

Sunday, August 1, 2010


مقادير بيتيفور الشيف حسن

نص كيلو زبدة طرية يعنى كوبايتين
كوباية الا ربع سكر بودرة
4 بياض بيض
3 كوب وربع دقيق ابيض منخول
نصف معلقة فانيليا

الطريقة

اضربى الزبدة كويس جددددا وبعدين ضيفى السكر بالتدريج لحدددد ما يمتزجو كويس اوى مع بعض
ويبقة الزبدة لونها ابيض خالص
وبعدين تنزلى بياض البيض بهدوء شديد جدا جدا زى السرسوب اكنك بتعملى مايونيز مع استمرارك فى الخفق بالمضرب
حطى الفانيليا واستمرى واصبرى شوية فى الخفق لحد ما يكون القوام كريمى كدة
ضيفى الدقيق مرة واحدة وقلبى بمعلقة خشب
لحد ما تلم العجينةوتبقة ناعمة عبيها فى قرطاس الحلوانى وشكليها وحدات فى صينية فرن محطوط عليها ورقة زبدة

ملحوظة بقة مهمة جدا

دة كدة بالفانيليا  طيب لو عايزاها شيكولاتة تعملى اية؟؟

هتشيللى ربع كوب دقيق  وتحطى مكانه ربع كوب بودرة شيكولاتة

دخلية الفرن وتابعية وشيلية بالراحة على مكان جيد التهوية

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger