بيتزا المشرووم

Sunday, August 1, 2010


: المكونات 

كوب دقيق ــــ نصف كوب ماء ـــــ ملعقه صغيره ملح ـــــــ كيس خميره فوريه ــــــ ربع كوب زيت ـــــــ

(((و صلصة طماطم و زيتون أسود أو اخضر مقطع و جبنه رومى مبشوره او موزاريلا و فلفل رومى اخضر مقطع و زعتر))) دول مكونات الحشوه نفسها

الطريقة 

نعجن الدقيق مع الخميره المذابه فى الميه و معاهم رشة سكر صغيره عشان الخميره تتخمر بسرعه و نضيف الزيت و الملح و نقلب لغاية لما العجين لا تلتصق فى اليد
تترك لتخمر حوالى ساعه او اكتر ( كل ما الوقت يزيد يكون افضل )
بعد كده تقسم العجينه على جزئين بالتساوى و يفرد كل جزء فى صينيه مقاس كبير
و بعدها ندهن الوجه بالصلصه الاول و فوقها الطماطم المقطعه و الفلفل الاخضر و الزيتون و الجبنه المبشوره و اى اضافات تانيه حابه تحطيها
فى الاخر نرش شوية زعتر على الوجه بيدى رائحه و طعم جميل
بيكون الفرن مسخن قبلها على درجة 180 درجه و تدخل الفرن حوالى 15 دقيقه او 20 دقيقه حتى تمام النضج
بعد ما تخرج من الفرن تقطع مباشرةً وهى سخنه ,,,, و تقدم بالهنا
Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger