شوربة سى فود بدون الكريمة

Sunday, August 22, 2010



شوربة سى فود بدون الكريمة 

المقادير

 

نص كيلو جمبرى صغنن طازج

نص كيلو كليماري

بصله واحده مفرومه فرم ناعم 

قليل من الشبت والكزبره -  تقريبا ملعقتان كبيرتان

اربع ملاعق نشاماجي - قليل من الفلفل الأسود

خمس فصوص ثوم مدقوق جيد

اليمون -اختياري

حبة فلفل أخضر حار


الطريقة

احمر البصل مع الزبده والفلفل الأخضر جيدا ثم اضيف عليه الجمبرى والكليمارى ويشوح الاتنين كويس اوى لغايه ما يصفر الجمبرى ثم أضيف الثوم واخلطه وبعدها المــاء المغلي واتركه يفور لمدة خمس دقائق وبعدها اضيف عليه معلقه دقيق او كورن فلور ا والنشا احرص ان مش الخليط يكون تقيل اوى يعنى خفيف واضيف الماجي والبهارات اخر شئ الشبت والكزبره وخليها على النار لمدة خمس دقائق ممكن اضيف ليها لمون وممكن حسب الرغبه لا ممكن اضيف فوق صويا صوص وقليل من البهارات الخاصه بالشوربات من ( اسبنس ) يوجد هذا النوع في قسم البهارات الأجنبيه وليس الهنديه وقليل من البصل الأخضر وإذا حبيتو حطو قليل من الكريما بعد خاصه بشوربة السي فود من اسبنس لون العلبه اصفر مرسوم عليه جمبرى ااتمنى ان تتعجبكم

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger