

سهله خالص وممكن نستبدل التوت او العنب البرى بالزبيب او العنب الاحمر موجود عندنا وكمان العنب الاسود ولو فى مصر هيكون عند بياعين فى منطقه الزمالك
كوب دقيق
2 كوب سكر
2 معلقه بيكنج بودر
زره الملح
2قالب الزبدة أو السمن بيكون كوب
1 كوب حليب
2بيض
العنب1 كوب --او الزبيب بس احسن الطازج طبعا
فى العجان او الخلاط
البيض مع الزبده والسكر والفانيليا --ونضيف الدقيق والبيكنج وزره الملح بعد خلطهم الاول على بعض و نكون محضرين قالب او صنيه بالسمن ورشه الدقيق ونصب العجين وبعدين نرص العنب وعلى الوش هنرش سكر على قرفه وندخلها الفرن و
لمده مابين 45 او 55 دقيقه ولما تبرد تقطع وتقدم جنب آيس كريم او قشده او كريمه
بونابيتى
كوب دقيق
2 كوب سكر
2 معلقه بيكنج بودر
زره الملح
2قالب الزبدة أو السمن بيكون كوب
1 كوب حليب
2بيض
العنب1 كوب --او الزبيب بس احسن الطازج طبعا
فى العجان او الخلاط
البيض مع الزبده والسكر والفانيليا --ونضيف الدقيق والبيكنج وزره الملح بعد خلطهم الاول على بعض و نكون محضرين قالب او صنيه بالسمن ورشه الدقيق ونصب العجين وبعدين نرص العنب وعلى الوش هنرش سكر على قرفه وندخلها الفرن و
لمده مابين 45 او 55 دقيقه ولما تبرد تقطع وتقدم جنب آيس كريم او قشده او كريمه
بونابيتى
0 comments:
Post a Comment