Blueberry Cake كيك العنبية

Tuesday, October 26, 2010





سهله خالص وممكن نستبدل التوت او العنب البرى بالزبيب او العنب الاحمر موجود عندنا وكمان العنب الاسود ولو فى مصر هيكون عند بياعين فى منطقه الزمالك

كوب دقيق
2 كوب سكر

2 معلقه بيكنج بودر
زره الملح

2قالب الزبدة أو السمن بيكون كوب

1 كوب حليب

2بيض

العنب1 كوب --او الزبيب بس احسن الطازج طبعا

فى العجان او الخلاط

البيض مع الزبده والسكر والفانيليا --ونضيف الدقيق والبيكنج وزره الملح بعد خلطهم الاول على بعض و نكون محضرين قالب او صنيه بالسمن ورشه الدقيق ونصب العجين وبعدين نرص العنب وعلى الوش هنرش سكر على قرفه وندخلها الفرن و

لمده مابين 45 او 55 دقيقه ولما تبرد تقطع وتقدم جنب آيس كريم او قشده او كريمه
بونابيتى

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger