الخرشوف باللحم المفروم و اللوز :: الشيف إيمان جميل

Monday, August 30, 2010


المكونات

كيس خرشوف

لحم مفروم معصج

صلصه أو عصير طماطم أفضل

كوب شوربة لحم أو أي نوع شوربه موجود

2 ليمونه

مستكه - حبهان - ورق لوروا

معلقة زيت زيتون

لوز للتزويق


الطريقه

يسلق الخرشوف بأضافه 3 فصوص مستكه - 4 فصوص حبهان - ورق لوروا - عصير ليمونه- ليمونه مقطعه ترنشات - بصله

بعد ربع ساعه تقريبا نختبر سواء الخرشوف بشكه خفيفه ان بدأ يقطع نطفئ عليه
نحضر صينيه و نضع ملعقة زيت و قليل من الشوربه مع عصير الطماطم
ثم نرص و حدات الخرشوف

نحشي الخرشوف باللحم المفروم المعصج

يمكن اضافة معلقة بشاميل علي كل وحدة خرشوف

ندخله الفرن لمدة 15 دقيقه تقريبا أو الي ان يحمر الوجه

نخرجه من الفرن ونقوم بتذويق الطبق برش بعض اللوز علي الخرشوف ووضع نصف ليمونه علي خلة الآسنان

و بالهنا و الشفا

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger