المكونات
كيس خرشوف
لحم مفروم معصج
صلصه أو عصير طماطم أفضل
كوب شوربة لحم أو أي نوع شوربه موجود
2 ليمونه
مستكه - حبهان - ورق لوروا
معلقة زيت زيتون
لوز للتزويق
الطريقه
يسلق الخرشوف بأضافه 3 فصوص مستكه - 4 فصوص حبهان - ورق لوروا - عصير ليمونه- ليمونه مقطعه ترنشات - بصله
بعد ربع ساعه تقريبا نختبر سواء الخرشوف بشكه خفيفه ان بدأ يقطع نطفئ عليه
نحضر صينيه و نضع ملعقة زيت و قليل من الشوربه مع عصير الطماطم
ثم نرص و حدات الخرشوف
نحشي الخرشوف باللحم المفروم المعصج
يمكن اضافة معلقة بشاميل علي كل وحدة خرشوف
ندخله الفرن لمدة 15 دقيقه تقريبا أو الي ان يحمر الوجه
نخرجه من الفرن ونقوم بتذويق الطبق برش بعض اللوز علي الخرشوف ووضع نصف ليمونه علي خلة الآسنان
و بالهنا و الشفا
كيس خرشوف
لحم مفروم معصج
صلصه أو عصير طماطم أفضل
كوب شوربة لحم أو أي نوع شوربه موجود
2 ليمونه
مستكه - حبهان - ورق لوروا
معلقة زيت زيتون
لوز للتزويق
الطريقه
يسلق الخرشوف بأضافه 3 فصوص مستكه - 4 فصوص حبهان - ورق لوروا - عصير ليمونه- ليمونه مقطعه ترنشات - بصله
بعد ربع ساعه تقريبا نختبر سواء الخرشوف بشكه خفيفه ان بدأ يقطع نطفئ عليه
نحضر صينيه و نضع ملعقة زيت و قليل من الشوربه مع عصير الطماطم
ثم نرص و حدات الخرشوف
نحشي الخرشوف باللحم المفروم المعصج
يمكن اضافة معلقة بشاميل علي كل وحدة خرشوف
ندخله الفرن لمدة 15 دقيقه تقريبا أو الي ان يحمر الوجه
نخرجه من الفرن ونقوم بتذويق الطبق برش بعض اللوز علي الخرشوف ووضع نصف ليمونه علي خلة الآسنان
و بالهنا و الشفا
0 comments:
Post a Comment