طريقة عمل بسكويت بالعجوة

Monday, August 9, 2010


المقادير 

كوب دقيق
ربع كوب زيت عادى
ربع كوب سمن
نص كوب سكر بودرة
نص كوب لبن دافئ او ميه
حوالي ربع كيلو عجوة مقطعة اصابع
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
فانليا
سمسم
بيضة للدهان

طريقة العمل

نضع البيكنج بودر على الدقيق وبعد زلك نضيف عليهم الزيت والسمن ونخلطهم بعد كده نحط السكر ثم نضيف الفانليا على اللبن ونعجن بيه العجينة حتى تصبح عجينة متماسكة 

بعد كده نقوم بفرد قطعه من العجينة على شكل مستطيل
ونحط فيه العجوة بالطول 

ونقطعها بالورب قطع متوسطة 

وندهن الصينية او الصاج بقليل من السمن ونرص فيه البسكوت
وندخله الفرن على درجة حرارة فوق المتوسط لغاية لما الوش ياخد لونه الدهبي الغامق
تلت ساعة سواء 

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger