طريقة عمل كنتاكي الطعم الاصلى ....

Sunday, February 5, 2012

  • الكمية تكفي: 4 أشخاص
  • وقت التحضير: 20 دقيقة
  • وقت الطهي: 60 دقيقة
  • المقادير: كيلو فراخ كامله وكيلو دبابيس لتر لبن رايب 2 ملعقة كبيرة مسترده ثمرة بصله مبشوره ملعقة صغيرة اوريجانو -- ريحان --قرفه ملعقة صغيرة فلفل -- كسبره -- كاري ملعقة صغيرة سماق -- زنجبيل -- روزماري ثمرة كبيرة عصير ليمونه
  • التحضير: -- نحضر التتبيله ونخلط جميع المكونات وننقع فيهم الفراخ ليله وكل ما طالت المده يكون افضل

  • --تصفى من التتبيله وننزل بيها في البيض المضاف له م مسترده ورشه فلفل وملح
  • الطبخ: -- ثم توضع في البقسماط بس او بقسماط + كورن فليكس مجروش او بقسماط + توست مفروم

  • -- ترص على شبكه الفرن وترش رشه خفيفه زيت بالبخاخه او نمسح عليها بالايد وتكون الايد مبلوله بالزيت وبحذر يعني كأننا بنطبطب عليها من الجهتين

  • -- وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه الاول ثم تقلب على الوجه الاخر

  • ((الفراخ الكامله بتاخد ساعه والدبابيس من نص ساعه الى ساعه الاربع ))

  • --وده شكلها النهائي وتقدم مع الكاتشب :
    Share this article :

    0 comments:

     
    Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
    Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
    Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
    Proudly powered by Blogger