- الكمية تكفي: 4 أشخاص
- وقت التحضير: 20 دقيقة
- وقت الطهي: 60 دقيقة
- المقادير: كيلو فراخ كامله وكيلو دبابيس لتر لبن رايب 2 ملعقة كبيرة مسترده ثمرة بصله مبشوره ملعقة صغيرة اوريجانو -- ريحان --قرفه ملعقة صغيرة فلفل -- كسبره -- كاري ملعقة صغيرة سماق -- زنجبيل -- روزماري ثمرة كبيرة عصير ليمونه
Home
اطباق رئيسية
طريقة عمل كنتاكي الطعم الاصلى ....
طريقة عمل كنتاكي الطعم الاصلى ....
Sunday, February 5, 2012
Labels:
اطباق رئيسية
0 comments:
Post a Comment