طريقة الشاورمة لحمة المقادير : ثمن كيلو طحينة : علبة زبادى : نصف معلقة كبيرة بهارات لحمة : زعتر : ملح : خل : ليمونة : بقدونش : 1 طماطمية : فلفل اخضر : 1 بصل : ملح
الطريقةاقع الطماطم والفلفل والبقدونس والبصل واليمون قطع صغيرة ثم ضعها فى الخلاط وعليها التوابل والطحينة وكوب من الماء
بعد متضربيهم كويس فى الخلاط وتكونى غسلتى اللحمة البوفتيك كويس لحد متبقى لونها فاتح حطيى التتبيلة عليها ثم تضعيها على النار حتى تستوى
بعد متستوى تصفيها كويس وتقطعيها رفيع وتقعطى معها بصل وطماطم وتشوحيها على نار مع زيت وبصل وطماطم والبهنا والشفا
الطريقةاقع الطماطم والفلفل والبقدونس والبصل واليمون قطع صغيرة ثم ضعها فى الخلاط وعليها التوابل والطحينة وكوب من الماء
بعد متضربيهم كويس فى الخلاط وتكونى غسلتى اللحمة البوفتيك كويس لحد متبقى لونها فاتح حطيى التتبيلة عليها ثم تضعيها على النار حتى تستوى
بعد متستوى تصفيها كويس وتقطعيها رفيع وتقعطى معها بصل وطماطم وتشوحيها على نار مع زيت وبصل وطماطم والبهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment