طريقة عمل روبيان مشوى بالاعشاب

Saturday, October 30, 2010


كيلو روبيان مقشر ومستحمى كويس

3فصوص من الثوم
، مفروم1
بصلة صفراء متوسطة
، صغيرة مكعبات مفروم
1 / 4 كوب من البقدونس الطازج
مفروم
1 / 4 كوب ريحان طازج1
ملعقة صغيرة من الخردل الجاف--موجود عند العطار والسوبر ماركت
2 ملعقة شاي ديجون الخردل
--مسطرد ونوع ديجون افضل الانواع وموجود
ملعقة شاي ملح
1 / 2 ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود1
/ 4 كوب من زيت الزيتون
1 الليمون ، عصير

كل الكلام ده فى كيس بلاستيك و يترك فى التلاجه من بليل و يشوى فى اسياخ ممكن فى الفرن واحسن طبعا على الفحم واااا و قوووولوا واااااااااااااو

Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger