فراخ بصوص الجبن الريكفورد

Friday, August 13, 2010



طريقة عمل فراخ بصوص الجبن الريكفورد


المكونات :

4 صدور فراخ مخليه
-- 6 فصوص ثوم مفرومه
-- حزمه كسبره خ مفرومه
-- نص مثلث جبنه ريكفورد --

الطريقه :

نحمر قطع الفراخ كامله في زبده من جميع الجهات حتى السواء ثم تنشل

 ثم نحمر في نفس الطاسه الثوم حتى يصفر ثم نضع الكسبره ورشه فلفل والجبنه وقليل من الماء

 ثم نقطع الفراخ شرايح او مكعبات وتوضع في الصوص وتقلب دقيقتين ثم تقدم 


 ممكن نضيف جبنه اكتر لمحبي النكهه القويه

 



Share this article :

0 comments:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. كوكر - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger